У оквиру реализације активности програма од јавног значаја у области заштите потрошача за 2023.годину, под називом РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ЗАШТИТУ ПОТРОШАЧА ЈУЖНЕ И ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ, Центар Форум 28.05.2024.године  угостио представнике Организације потрошача Крагујевац.

Главне теме разговора биле су врсте потрошачких приговора са којима се сусрећу Организација потрошача Крагујевац и Центар ФОРУМ.  Такође, упоређивали смо начине решавања потрошачких приговора, разговарали смо и о начинима поступања према трговцима, поднетим опоменама и захтевима за колективну заштиту.

 

Захваљујемо се представницима ОПК на посети.

У оквиру реализације активности програма од јавног значаја у области заштите потрошача за 2023.годину, под називом РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ЗАШТИТУ ПОТРОШАЧА ЈУЖНЕ И ИСТОЧНЕ СРБИЈЕ, Центар Форум 22.08.2024.године  угостио je представницу Републичке уније потрошача, госпођу Весну Перинчић.

Главне теме разговора биле су врсте потрошачких приговора са којима се сусрећу Организација потрошача Крагујевац и Центар ФОРУМ. 

Такође, упоређивали смо начине решавања потрошачких приговора, разговарали смо и о начинима поступања према трговцима, поднетим опоменама и захтевима за колективну заштиту.